Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tietosivut
Yritys / maalikauppa.org

 Tervetuloa maalikauppa.org  verkkokauppaan

maalikauppa.org on verkkokauppa, josta voit ostaa maaleja ja muita huippulaadukkaita ammattilaisten käyttämiä tuotteita myös vaativaan harrastelijakäyttöön.
 
Tuotteisiin kuuluvat auto- ja teollisuusmaalit, rakennusmaalit, venemaalit, aerosolimaalit, harrastemaalit, hiomatarvikkeet, autonhoitotuotteet, maalausalan laitteet,maalaustyökalut, maalaustarvikkeet, työsuojelutuotteet, paineilma- ja sähköhiomakoneet, tarvikkeet sekä varaosat. 

Lisäämme tuotteita jatkuvasti. Pyrimme siihen, että maalikauppa.org verkkokaupassa tulee olemaan Suomen paras valikoima alan tuotteita.

Jos tarvitsemaasi tuotetta ei löydy kaupastamme, niin kysy rohkeasti sähköpostilla, sillä myymälässämme on paljon tuotteita, joita ei ole nettikaupassa.

Otamme myös vastaan toivomuksia uusien tuotteiden lisäämiseen.  

Kun asioit maalikauppa.org:in kanssa saat tilaamasi tuotteet nopeimmalla mahdollisella tavalla perille, sillä pyrimme siihen, että kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet löytyvät meiltä suoraan varastosta.

UUTTA! Nyt voit tilata tuotteet myös Matkahuollon Lähellä-pakettina, jolloin voit noutaa tuotteet lähimmästä Matkahuollosta tai Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa- , Valintatalo- , tai Euromarket myymälästä.

Muista merkitä tilaukseesi Gsm-numerosi, jotta saat tekstiviestin heti, kun tilauksesi on noudettavissa.

 

 

maalikauppa.org /www.varipiste.fi

Länsi-Suomen Väripiste Oy

Papinhaankatu 16

26100 Rauma

 

 

 


Ostoskori
0 kpl
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Maksutavat